Tasman House, London

VMRG partners
Eurolacke
Opdrachtgever
Great Portland Estates
Architect
Buckley Gray Yeoman
Opleverdatum
Juli 2017
Provincie
Buitenland
Fotograaf
RIchard Leeney
Projectbeheerder
Eurolacke

Over het project

Aan 59-65 Wells Street in Londen, in het hart van West End, vindt u een modern, 6 verdiepingen tellend kantoorpand genaamd Tasman House. Het gebouw heeft een grote receptie en verschillende ruimtes voor commerciële doeleinden.

 

De unieke gevel van het gebouw trekt direct de aandacht. Glaspanelen zijn omkaderd door bronskleurig en geanodiseerd aluminium, afgewisseld door zonwering en op maat gemaakte GRC (Glass fiber Reinforced Concrete). Het project wordt verder gekenmerkt door 13 op maat gemaakte glazen-, aluminium- en brandwerende deuren en een 4,3 meter hoge glazen tourniquet. Het architectonische ontwerp is van Buckley Gray Yeoman. 

 

Voor het poedercoaten van deze bijzondere gevel heeft EUROLACKE de AE300C-4900420, RAL 9004 geleverd. Dit is een hoogwaardige poedercoating in buitenkwaliteit in een mat zwarte uitvoering. Het product heeft kwaliteitslabel Qualicoat klasse 1 in de Benelux, Engeland en Frankrijk (UV en weersbestendig) en kwaliteitslabel GSB in Duitsland. De poedercoating is te verkrijgen in diverse glansgraden, oppervlaktestructuren en (metallic) effecten.

 

Meer weten? Project Tasman House London