Pan Oston, Raalte

VMRG leden
ALUVO Geveltechniek B.V.
VMRG partners
Kawneer
Schüco Nederland BV
Opdrachtgever
Pan Oston
Architect
SEC.architecten
Aannemer
Aan de Stegge Twello
Opleverdatum
Mei 2019
Provincie
Overijssel
Fotograaf
Marc Maurer
Projectbeheerder
ALUVO Geveltechniek B.V.

Over het project

Op bedrijventerrein De Zegge VII in Raalte realiseert Aan de Stegge Twello een nieuw en modern bedrijfscomplex voor Pan Oston.

Aluvo Geveltechniek heeft hiervoor de kozijnen geproduceerd en gemonteerd. Hiervoor is gekozen voor de profielen van Schüco met een breedte van 50 mm. De kozijnen voorzien van Triple beglazing.
 

Pan Oston ontwerpt, ontwikkelt, produceert en installeert een grote verscheidenheid aan bandkassa’s, counters en express checkouts. De productie vindt plaats in eigen beheer en wordt op locatie door eigen service monteurs geïnstalleerd. Verschillende distributeurs vertegenwoordigen Pan Oston in Europa. Deze deskundig opgeleide partners zijn de ogen en oren op lokale markten. Doordat Pan Oston een mooie ontwikkeling doormaakt, groeit en op diverse locaties in Raalte is gevestigd is voor deze nieuwbouw gekozen.
 

Het moderne, transparante nieuwbouwplan bestaat uit 13.680 m2 bedrijfsruimte inclusief mezzanine en 2.700 m2 kantoorruimte met showroom verdeeld over twee verdiepingen.