Kantoor Finker Finance, Lelystad

VMRG partners
Forster Nederland N.V.
Opdrachtgever
Finker Finance
Architect
Troost Constructie
Aannemer
Troost Constructie
Opleverdatum
Januari 2021
Provincie
Flevoland
Fotograaf
Agentor
Projectbeheerder
Forster Nederland N.V.

Over het project

Afgelopen jaar is Forster Presto XS gelanceerd. Met de slankste profiel aanzichten van 18mm is Forster Presto XS de perfecte keuze voor binnendeuren en -puien. Eén van de eerste projecten in Nederland waar Forster Presto XS is toegepast is het kantoor van Finker Finance in Lelystad. Finker Finance is gespecialiseerd in tijdelijke financieringen voor ondernemers, vastgoedhandelaren en bijvoorbeeld projectontwikkelaars. Met de intrek van Finker Finance werd het hoog tijd voor een transformatie van de kantoortuin, zodat deze optimaal benut kan worden. Voor deze transformatie zijn diverse Forster Presto XS oplossingen geplaatst. Hiermee is een moderne en frisse look gecreëerd, die perfect aansluit op de wensen van Finker Finance.

 

Wanneer u het kantoor binnenkomt ziet u gelijk twee glaswanden met glazen deur. Ook de toegang naar de koffieruimte is voorzien van een slanke glaswand met deur. De  glaswanden zorgen voor de benodigde afscheiding met maximale doorlating van daglicht en dragen bij aan het werkplezier van het kantoor. In de kantoortuin zijn twee separate vergaderruimtes gecreëerd die zorgen voor een functionele verdeling van de ruimte. In deze twee ruimtes is het mogelijk om relaties te ontvangen, te vergaderen en bijvoorbeeld een creatieve brainstorm sessie te organiseren. De slanke profielen zorgen voor een maximale doorlating van licht over de gehele kantoortuin  

Wanneer u zich in de vergaderruimte bevindt, wordt u niet afgeleid door luide telefoongesprekken of geluiden uit de kantoortuin. Dit werkt ook andersom, gesprekken in de vergaderruimte blijven ook echt in deze ruimte. Privacy is hiermee gegarandeerd.

Alle deuren zijn afgewerkt met paumelle scharnieren. Hierdoor kan de deur helemaal openslaan. Wanneer de deur volledig openstaat, valt deze weg in de pui. Hiermee wordt de volledige ruimte benut. Alle deuren sluiten en openen soepel zonder dat hier veel kracht voor nodig. De paumelles zijn in dezelfde kleur als de deur en zijn hierdoor netjes weggewerkt in het algemene beeld van de deur.

Bent u ook benieuwd naar alle voordelen van Forster Presto XS? Download dan nu de brochure of neem contact op met 0165-511155 / geveltechniek@agentor.nl. Het team van experts staat klaar voor al uw vragen.