Communities

Binnen de VMRG zijn verschillende communities actief. Deze groepen bedrijven delen kennis bijvoorbeeld voor het uitbreiden en updaten van de VMRG Kwaliteitseisen op hun specifieke werkterrein, ze bespreken waar men behoefte aan heeft in de markt en wat de VMRG hierin kan betekenen. Doel is om uiteindelijk de totale gevelbranche op een hoger niveau te brengen.

De volgende communities zijn actief binnen de VMRG:

  • VMRG Zonwering: alle VMRG partners die voldoen aan de VMRG Kwaliteitseisen Zonwering;
  • VMRG Panelen: alle VMRG partners die voldoen aan de VMRG Kwaliteitseisen Panelen;
  • VMRG Oppervlaktebehandeling: alle VMRG partners die voldoen aan de VMRG Kwaliteitseisen Oppervlaktebehandeling;
  • VMRG Onderhoud: VMRG leden en partners die tezamen de VMRG Kwaliteitseisen met betrekking tot Onderhoud uitbreiden en updaten;
  • VMRG Glas: VMRG partners die de VMRG Kwaliteitseisen met betrekking tot glas uitbreiden en updaten.
  • VMRG Staal: doel is samen de voordelen van staal inzichtelijker maken en meer collectieve aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en marktbewerking.
  • VMRG Aluminium profielsystemen: doel is om onderwerpen die voor de gevelbouwers én aluminium systeemhuizen van belang zijn, door te ontwikkelen. Dit zijn onder andere marktbewerking, wet- en
    regelgeving, normalisatie, circulariteit, techniek, opleidingen en de diverse innovatieve projecten.
  • AluEco: alle VMRG bedrijven zijn aangesloten bij de stichting AluEco. AluEco wordt bestuurd door de VMRG, de Vereniging van Aluminium Systeemleveranciers (Kawneer, Reynaers, Hueck en SAPA), Schüco, AluK en Aliplast. AluEco bevordert duurzaamheid. Zij zorgt in de gevelbouw voor onder andere het beheren van een marktconforme recycleketen en stimuleert het gebruik van moderne geveltechnologie voor duurzame gebouwen. 

VMRG Business Club

De Business Club bestaat uit directieleden van VMRG leden die op informele manier met elkaar contact leggen, informatie uitwisselen en kennis en inspiratie opdoen vanuit de markt en bijvoorbeeld externe sprekers. 
Bent u VMRG lid? Maak vrijblijvend kennis met de VMRG Business club.

Foto: Tjerk van Duinen