Geveltechniek Algemeen

Waarom deze cursus?

In de cursus Geveltechniek Algemeen krijg je een overzicht van alle facetten van de professionele gevelbouw. De deskundigheid vanuit de toeleverende industrie, advieswereld en professionele gevelbouw is bijeengebracht in een compacte cursus van twee dagdelen. 

Resultaat

Na het succesvol volgen van deze cursus:

  • ben je bekend met de mogelijkheden en prestaties van materialen, gevelelementen, vliesgevels, ramen, deuren en puien
  • ben je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de gevelbouw
  • ken je relevante onderdelen van de normalisering, wet- en regelgeving (zoals bouwbesluit en certificering)
Voor wie?

Ben je leidinggevende, werkvoorbereider of werkzaam in een ontwerpende, technisch commerciële of andere functie in de gevelbouw? Dan biedt deze cursus jou de noodzakelijke basiskennis van de gevelbouw, zodat je een waardige gesprekspartner bent voor architecten en andere belanghebbenden in de bouw.

Organisatie en docenten    

De cursus wordt verzorgd door een gerenommeerde docent die vanuit eigen kennis, ervaring en visie deelnemers een overzicht geeft van de hedendaagse gevelbouw. De VMRG Academy ontwikkelt de inhoud van de module en draagt zorg voor de docenten. SKG-IKOB zorgt voor de organisatie van de opleidingen.

Subsidie

Om in aanmerking te komen voor subsidie neem voor aanvang contact op met:

  • Stichting OOM als u de CAO Metaalbewerking (Metaalnijverheid / BV11) volgt. Voor meer informatie zie www.oom.nl. U kunt in aanmerking komen voor de PTT regeling
  • Stichting A+O  als u de CAO Metaalindustrie (Grootmetaal / BV10) volgt.  Voor meer informatie zie www.ao-metalektro.nl
  • SSWT  als u de CAO voor de Timmerindustrie volgt. Voor meer informatie zie www.sswt.nl

Klik op 'Aanmelden' om de meest actuele cursusinformatie te vinden. Je meldt je dan nog niet direct aan.