DSE Natuursteen

Type
Partner
Bezoekadres
Nijverheidstraat 27
4143 HN LEERDAM
Postadres
Nijverheidstraat 27
4143 HN LEERDAM
Telefoon
0345 - 509010
E-mail
info@dsenatuursteen.nl
Website
https://www.dsenatuursteen.nl/
Contactpersoon
De heer P. Spelthan
AluEco

Bedrijfsinformatie

Het begin van DSE Natuursteen
Natuursteen. De mens bouwt er al duizenden jaren prachtige constructies mee. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Romeins Colosseum en het Akropolis in Griekenland. Dat natuursteen mooi en veelzijdig is, heeft het wel bewezen. 

In 1992 zijn Annie en Badrul Hasnain gestart met DSE Natuursteen. In eerste instantie haalden zij graniet vanuit India naar Almere in Nederland. Het bedrijf groeide uit naar een groothandel met niet alleen maar graniet maar ook marmer, kwartsiet en hardsteen. Inmiddels zijn wij verhuisd naar Leerdam en hebben ook keramiek en monumenten aan ons assortiment toegevoegd. 

Vanaf januari 2021 is DSE Natuursteen overgegaan naar de nieuwe generatie. Deze ‘’next generation in stone’’ gaat verder met een mooi oud materiaal en oude vertrouwde waarden als kwaliteit en service en met grootste plannen voor de toekomst. Hierin zullen innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Ambitieus en vol optimisme staat dit nieuwe professionele team voor u klaar!

Onze Missie
Wij willen een brede en exclusieve selectie leveren van het beste natuursteen vanuit de hele wereld. Dit natuursteen presenteren wij vol trots aan onze klanten. Online via onze web site en offline via ons inspiratiecentrum. Met ons nieuwe natuursteen en keramiek Inspiratie Center en een vol magazijn gaan wij de wereld laten zien wat wij te bieden hebben. Dit doen wij door middel van het organiseren van Inspiration-Experiences waarbij nieuwe ideeën kunnen worden opgedaan. Denk hierbij aan keynote lezingen en presentaties zowel online als offline. 

Onze Visie
Binnen de Nederlandse steenwereld het meest innovatieve, inspirerende en klantvriendelijke bedrijf.

Ook de eeuwenoude natuursteen industrie heeft behoefte aan vernieuwing. Daarom zijn wij gericht op nieuwe technologie en volgen wij de constant veranderde trend. Hierbij zetten wij duurzaamheid voorop, samen met het welzijn en de ervaringen van onze klanten. 

Duurzaamheid – VAN SUPPLY CHAIN TOT KLANT
DSE Natuursteen vindt duurzaamheid belangrijk. Wij willen u graag meenemen in hoe en waarom we dit verwerken in onze organisatie. Onze materialen kopen wij duurzaam in. Dit wil zeggen wij er voor zorgen dat ons steen op een ethische manier gewonnen wordt uit het groeves van het land van herkomst. Daarnaast gaan we samenwerken met een non-profitorganisatie. Deze organisatie focust zich op het afkoelen van onze aarde en het groener maken van droog land. Een deel van onze jaarlijkse nettowinst zal naar deze organisatie gaan. Op die manier dragen wij ons steentje bij om onze aarde mooi en gezond te houden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Ondernemen doen we graag maar tegelijkertijd willen we ook de wereld een stukje beter maken. Dit doen wij door een transparante supply chain, eerlijke materialen en onze winst herinvesteren in sociale en maatschappelijke doelen. Doen die de wereld en de natuur beschermen dragen wij een warm hart toe. 

Komt u inspiratie opdoen?
In ons inspiratiecentrum vindt u onze exclusieve natuursteen en keramiek producten. U kunt hier ons assortiment bewonderen en ontdekken welke mogelijkheden DSE Natuursteen u kan bieden. Wij helpen u graag!