Soenen Europe BV

Type
Partner
Bezoekadres
Gentseheerweg 63
B-8870 IZEGEM
Belgiƫ
Postadres
Gentseheerweg 63
B-8870 IZEGEM
Belgiƫ
Telefoon
0032 51 31 28 80
E-mail
sales@soenenhendrik.com
Website
https://www.soenenhendrik.com
Contactpersoon
De heer P. Carlier
AluEco

Bedrijfsinformatie

Soenen Hendrik werd opgericht in 1946. Wij ontwikkelen en produceren geautomatiseerde productielijnen voor kunststof- en aluminium ramen en deuren en zijn ook gespecialiseerd in volautomatische oplossingen voor aluminium staafbewerking.

Meer dan 70 jaar ervaring
In meer dan 70 jaar tijd is ons bedrijf sterk gegroeid. Door het rechtstreekse contact met onze klanten en door continu te investeren in innovatie zijn we er in geslaagd om ruime ervaring en bijzondere expertise op te bouwen. We hebben een unieke productie-unit ontwikkeld voor de binnen- en buitenlandse markt en tellen vestigingen in België, Slovakije en Oekraïne.
 
Een dynamisch team met 200 medewerkers
Soenen Hendrik kan terugvallen op een dynamisch team van 200 ervaren medewerkers, die elk bedreven zijn in hun vak. Bovendien zijn we een geïntegreerd bedrijf : we doen alles in huis. Zowel het ontwerpen en het samenstellen van een installatie, het ontwikkelen van de bijhorende software, de productie van bijhorende tools, als het transport gebeurt door onze eigen mensen. Zo garanderen we de kwaliteit van onze machines en kunnen we vragen nog sneller beantwoorden. Ook voor de dienst-na-verkoop van onze machines kunt u bij ons aankloppen. Aan dat rechtstreeks contact hechten wij veel belang. Niemand kent de installatie immers zo goed als de fabrikant zelf.

Een uitstekende reputatie
Soenen Hendrik heeft een uitstekende reputatie in de ontwikkeling van stabiele mechanische constructies. We volgen alle trends en evoluties van nabij om ook in de toekomst een voorloper te blijven. Door snel nieuwe technologie te implementeren, kunnen we u blijvend inspireren en een bijkomende meerwaarde creëren. Zo gebruiken we Mixed Reality om u op spectaculaire, maar tegelijk realistische wijze te tonen hoe een nieuwe installatie er zal uitzien in uw productiehal. Bovendien zorgt deze technologie dat we onze dienst-na-verkoop nog beter kunnen organiseren en u vanop afstand nog sneller kunnen ondersteunen.

Soenen Hendrik : Going further, doing more.