De Groot & Visser BV

Type
Lid
Bezoekadres
Marconiweg 1
4207 HH GORINCHEM
Postadres
Postbus 448
4200 AK GORINCHEM
Telefoon
0183 - 64 65 66
E-mail
info@gv.nl
Website
http://www.gv.nl
Contactpersoon
De heer A. Bakker, Mevrouw A. de Groot
Omzetcategorie
Categorie J, meer dan 30 miljoen euro

Bedrijfsinformatie

Building
Wij bouwen gevels. Onze integrale oplossingen maken nieuwbouw en transformaties efficiënter en duurzamer. Wij bouwen aan relaties. Door opdrachtgevers van A tot Z bij te staan. En door kennis te delen met onze bouwpartners. Wij bouwen aan de toekomst. Met innovaties die de energieprestaties, levensduur en herbruikbaarheid van gebouwen verbeteren.

Human
Wij bouwen voor mensen. Ieder mens verdient een ideaal woon- en werkklimaat. Hierbij houden w rekening met de mensen van nu en van de toekomst. Ook zij hebben recht op een leefbare planeet. Tot slot bouwen we mét mensen. Vakmensen die elkaar aansteken in enthousiasme. Waardoor we samen resultaten behalen om trots op te zijn.

Energy
Wij zijn een bedrijf dat bruist van positieve energie. Die energie halen we uit onze missie: met duurzame gevels bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. Samen met onze bouwpartners ontwikkelen we voortdurend nieuwe manieren om dit waar te maken. Deze successen geven ons de energie voor de volgende innoverende stap. Dat houdt ons in beweging.

Speciale ervaring in

- in nauw overleg met architect/opdrachtgever
- ontwikkelen van projectgerichte oplossingen (partnerschap)
- het aannemen van geveltotaaloplossingen (ramen, gevels, zonwering en solar) voor nieuw bouw en renovatie
- Gevel Informatie Centrum t.b.v. seminars en projectpresentaties
- Groenoveren: integrale oplossing voor gevelrenovatie, waarbij mens en milieu centraal staan
- Breeam expert

Productvoorbeelden

tweede huidgevels, aluminium puien, aluminium ramen, automatische puien, brandwerende gevels, complete geïntegreerde gevelsystemen, draaikiepramen, entrees, explosiewerende puien en deuren, gebogen gevels, geïntegreerde gevels, geluidwerende ramen, glasgevels, klimaatgevels, kogelwerende puien en deuren, rookwerende puien en deuren, schuifpuien, schuiframen, structurele beglazing, vliesgevels, winkelpuien, zonweringen, aluminium deuren, aluminium vliesgevels, aluminium kozijnen, kozijnen, puien, ramen, deuren, buitenzonwering, elementengevels, isolatieglas, intelligente gevels, gevelelementen, geluidsisolerende deuren, lamellen, volglasgevels

Hoofdactiviteiten

bedrijfsgebouwen, hoogbouw, kantoren, nieuwbouw, overheidsgebouwen, renovatie, scholenbouw, utiliteitsbouw, woningbouw

Verwerkte materialen

aluminium, beglazing

Verwerkte systemen

Alcoa, Hueck Hartmann, Reynaers, Schüco, Kawneer