22 maart 2021

BouwBeurs 2021 verplaatst naar oktober

De Bouwbeurs is verplaatst naar 18 tot en met 22 oktober 2021 en vindt plaats in de vertrouwde Jaarbeurshallen in Utrecht. De BouwBeurs-organisatie heeft, in overleg met de markt, besloten dat september, de maand waarin de beurs gepland stond, net iets te vroeg komt. Daarom is besloten om BouwBeurs 2021 nog een keer te verplaatsen. 

Marisa Richter van de BouwBeurs: “Dat de beurs door moet gaan is evident, want de bouw is booming! Er is grote vraag naar nieuwe woningen. De sector staat aan de vooravond van de bouw van meer dan 300.000 woningen. De Actieagenda Wonen bevat duidelijke voorstellen aan het nieuwe kabinet, met focus op circulariteit en innovatie. Precies ook de thema’s die binnen BouwBeurs 2021 spelen.”

Groot enthousiasme

“Het enthousiasme bij de klanten voor BouwBeurs is onverminderd groot”, vervolgt Richter. “Het wordt echt tijd om elkaar weer eens live te zien en te spreken. Een goed gesprek te voeren en alle ontwikkelingen en innovaties in de bouw écht te kunnen ervaren. Met deze verplaatsing zijn we ervan overtuigd dat de BouwBeurs weer als vanouds groot kan worden neergezet.”

Grootste vakbeurs

Bouwbeurs is de grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland en biedt 5 dagen lang een uitgebreid aanbod aan content en contacten. Het is het event waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij elkaar komt. De organisatie doet er alles aan om voor exposanten en bezoekers een inspirerend evenement te organiseren.