2 juli 2021

Intal is Official Partner van AZ

Vanaf 1 juli 2021 is Intal verbonden aan AZ als Official Partner. Dit partnership voelt als een logische stap in de richting van het waarmaken van de grenzeloze ambities van Intal. In het AFAS Stadion werd een overeenkomst tot medio 2024 bekrachtigd.

Verbinding

"Wij zijn heel trots op dit partnership met AZ", zegt Rudy Schipper, oprichter en operationeel directeur van Intal. "Het is de cultuur van de club en de manier van werken waarin wij de verbinding met Intal zien. Het uitdagen van de traditionele top door anders te denken en anders te doen. Door te geloven in talent en het hebben van een duidelijke visie. Dagelijks verbeteren en zo de voorgenomen langetermijndoelen behalen. Daarin herkennen wij onze eigen mentaliteit."

Sterker

In de afgelopen jaren groeide Intal door innovatief beleid uit tot een van de vooraanstaande bedrijven in aluminium kozijnen en vliesgevels. "Door in te zetten op ontwikkeling en creativiteit zijn wij inmiddels een van de toonaangevende gevelbouwers in Nederland. Het partnership met AZ komt op het juiste moment. Wij geloven dat we samen sterker worden door te verbinden."

Inspirerend

"Door creatief en inventief te zijn heeft Intal zich opgewerkt tot een van de absolute topspelers binnen hun branche", weet AZ's Commercieel Directeur Michael Koster. "Dat is ontzettend knap en inspirerend. Kwaliteit komt altijd bovendrijven en dat is waar Intal voor staat. Als de kans zich voordoet de handen ineen te slaan met zo'n bedrijf, dan hoeven wij dus ook niet lang te aarzelen."

Intal is ontwikkelaar, engineer en producent van effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen. De Intal profielseries vormen hiervan de basis. Alle onderdelen van het proces worden zelfstandig door Intal uitgevoerd. Daardoor is Intal zowel systeemhuis als gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels.

Foto: Ed van de Pol