21 november 2022

‘Kerst is voor iedereen’ campagne Intal en AZ

VMRG lid Intal (Official Partner van AZ) zet zich samen met AZ net als vorig jaar ook dit jaar in om veel mensen een fijne kerst te bezorgen. Dat doet het bedrijf met een Kerst Drive-Intal direct naast het AFAS Stadion en de Kerstbomenactie. 

Kerst Drive-Intal

Deze unieke Kerst Drive-Intal bij het AFAS-stadion organiseert Intal samen met AZ omdat het bedrijf vindt dat Kerst voor iedereen is. Samen met Humanitas, Alkmaar Pas, VHC Jongens, Dusseldorp BMW, Heineken 0.0 en Desperados 0.0 zet het zich in om mensen die te maken hebben met eenzaamheid, armoede of het om een andere reden zwaar hebben, een hart onder de riem te steken. De Kerst Drive-Intal dient als een perfect avondje uit in warme kerstsferen, zonder zorgen en vol plezier. Op vrijdag 9 december is de Kerst Drive-Intal speciaal toegankelijk voor personen en gezinnen uit de regio Alkmaar die op uitnodiging mogen komen genieten van een kerstfilm. Op zondag 11 december zijn er ook kaarten beschikbaar voor winnaars van de winacties die AZ en Intal organiseren. 

Kerstbomenactie

Intal deelt al jaren kerstbomen uit aan haar medewerkers. Uit dit initiatief is het idee ontstaan om meer mensen blij te maken met een kerstboom. Vorig jaar heeft AZ in samenwerking met Intal al 100 mensen een hart onder de riem gestoken door een kerstboom plus versiering te bezorgen. Dit jaar willen AZ en Intal weer een grote groep mensen blij maken met een kerstboom. Deze kerstbomen worden persoonlijk langsgebracht door spelers uit de AZ-selectie, AZ-medewerkers en Intalisten. 
Rudy Schipper: “Vorig jaar was het een emotionele en dankbare dag voor ons allemaal. Heel mooi om zoveel persoonlijke verhalen te mogen horen en 100 mensen blij te kunnen maken met een kerstboom. We gaan er alles aan doen om er dit jaar een nog groter succes van te maken met zowel de Kerst Drive-Intal als de Kerstbomenactie. Ons team Intal zet zich hier samen met AZ volop voor in.”

Kerst is voor iedereen

De eerste editie van de Kerst Drive-Intal is een waardevolle toevoeging aan de ‘Kerst is voor iedereen’ campagne. Naast de succesvolle kerstbomenactie van vorig jaar pakken AZ en Intal dit jaar nog grootser uit met deze unieke beleving. Intal vindt het belangrijk om zoveel mogelijk mensen uit de regio Alkmaar het warme gevoel van kerst te laten ervaren. Speciaal in deze tijd van recessie maken Intal en AZ het daarom graag mogelijk voor gezinnen, fans, familie en vrienden om een unieke ervaring te beleven met de Kerst Drive-Intal en maken we mensen blij met een kerstboom tijdens de Kerstbomenactie.