8 maart 2023

Saint-Gobain Glass lanceert Calumen® Suite

Saint-Gobain Glass kondigt de creatie aan van Calumen® Suite, haar nieuwe suite van digitale diensten, en lanceert de eerste online tool in deze suite, new Calumen®. 

New Calumen®, dat de huidige CalumenLive dienst vervangt, is een gloednieuwe configurator voor beglazing, ontworpen voor alle professionals in de bouw, ongeacht hun niveau van expertise in glasproducten: architecten, ontwerpers, ingenieursbureaus, consultants, gevelmakers, raamfabrikanten, glasverwerkers en algemene aannemers.

Functionaliteiten

Via een gebruiksvriendelijke interface biedt deze innovatieve versie van Calumen® de gebruikers belangrijke functionaliteiten:

  •     Projecten aanmaken en beheren
  •     Vergelijk verschillende beglazingen
  •     Vind de beglazing die matcht met je vereisten
  •     Uitgebreide acoustische informatie
  •     Visuele weergave van de geselecteerde beglazing
  •     Officiële certificaten

Met zijn all-in-one design en gebruiksvriendelijke functies is de nieuwe Calumen® het perfecte hulpmiddel om het juiste glas te vinden voor architecturale projecten van elke omvang, voor residentiële ramen en alle andere toepassingen van glas in gebouwen.

Beschikbaar voor wereldwijde gebruikers in 13 talen, is de nieuwe Calumen® hier  toegankelijk.

Na deze eerste lancering zal Saint-Gobain Glass geleidelijk nieuwe diensten en functionaliteiten aan de Calumen® Suite toevoegen om de verschillende belanghebbenden in al zijn bouwmarkten steeds beter te ondersteunen.