31 mei 2021

Stemmen Reynaers Projectprijs 2021 van start

Het is zo ver: het stemmen voor de Reynaers Projectprijs 2021 gaat van start. Welk project wint deze 23e editie en gaat ervandoor met de titel èn 2.500 euro?

Architectuurcriticus Jeroen Junte geeft zijn visie

Uit de 92 inzendingen, nomineerde de vakjury 10 projecten. Om die projecten goed met elkaar te kunnen vergelijken, werden ze professioneel in beeld gebracht op foto, projectomschrijving en in video. Niet alleen de architect licht het project toe, ook architectuurcriticus Jeroen Junte geeft zijn visie op het project. Dit resulteert in 10 inspirerende videoimpressies. Op basis hiervan kan het publiek stemmen op zijn favoriete top 3. Het project met de meeste stemmen, wint de projectprijs 2021.
Benieuwd naar de genomineerden? Bekijk hier het filmpje van de 10 projecten. 

Reynaers Projectprijs

Voor de 23e keer organiseert Reynaers Aluminium de Reynaers Projectprijs. “Het maakt me trots dat architecten zo creatief omgaan met aluminium en de technische kennis van gevelbouwers zo hoog is. Zij dagen ons namelijk uit om de grenzen op te zoeken, om onze systemen en diensten steeds verder te verbeteren. Samen maken we gebouwen waar mensen willen wonen, werken en recreëren.”, vertelt Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager bij Reynaers. “We willen het brede perspectief van architectuur ook ondersteunen. Daarom doneren we 2.500 euro aan een goed architectuurdoel dat in overleg met de winnaar wordt gekozen.”

Het publiek kan nu stemmen!

Bekijk hier de 10 genomineerden en stel een top 3 samen.
Stemmen kan tot en met 2 juli 2021.