14 april 2021

VMRG kijkt terug op een geslaagde Expertsessie over de Wet Kwaliteitsborging

Gisteren was de online Expertsessie over de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Hans Zwaanenburg, directeur van de VMRG, ging in gesprek met Bert Videler van Bouwkwaliteitcoach.nl. Met 92 online deelnemers en een gemiddelde beoordeling van een 7,8 kijken wij terug op een geslaagde sessie. 

Heeft u de uitzending gemist maar wilt u deze terugkijken? Leden en partners van de VMRG kunnen de uitzending vanaf vanmiddag vinden onder Mijn VMRG > Mijn Downloads op de achtergrond van de website. LET OP: dit is verborgen link op YouTube en puur bedoeld voor eigen gebruik. Wij vragen u dan ook om de link niet verder te verspreiden. Heeft u nog geen persoonlijk account? Dit kunt u eenvoudig aanmaken via www.vmrg.nl/registratie

Heeft u dinsdag 18 mei al in uw agenda staan? Deze week ontvangt u de uitnodiging voor Expertsessie #4, waar Rob Daniels van Cauberg Huygen u alles vertelt over de BENG (Bijna Energie Neutrale Gebouwen) eisen, waar vergunningaanvragen vanaf 1 januari 2021 aan moeten voldoen.