Wat is het VMRG Keurmerk?

Met het VMRG Keurmerk bent u verzekerd van de kwaliteit van ramen, deuren en andere gevelproducten. Vraag uw leverancier om een geldig VMRG Keurmerk certificaat!
 
Het VMRG Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen en plaatsen en monteren die op de juiste wijze. Ze leveren producten die voldoen aan onze VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen: de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. VMRG leden ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles door SKG-IKOB Certificatie.

brochure voor consumenten >>

brochure voor professionele opdrachtgevers >>

Mike Janssen Udea vierkant.jpg

MIKE JANSSEN, PROJECTLEIDER VAN DER HEIJDEN BOUW EN ONTWIKKELING

“Wij staan voor kwaliteit in onze projecten. Daarom zoeken wij altijd naar partners en leveranciers die kwaliteit kunnen waarborgen. Met het oog op de Wet Kwaliteitsborging zoeken wij leveranciers met keurmerken, zoals het VMRG Keurmerk.”

Ronald Schleurholts300x300.jpg

Ronald schleurholts, architect en partner bij architectenbureau cepezed 

“Wij hanteren veelal het VMRG Keurmerk in onze bestekken, omdat het enerzijds minimale kwaliteitscriteria vastlegt over het productieproces. Anderzijds vormt het een vangnet doordat het eisen stelt aan product- en plaatsingstoleranties, luchtdichting en minimale laagdiktes van coatings, afhankelijk van bijvoorbeeld de hoogte van het gebouw en het luchtmilieu waarin het gebouw geplaatst wordt.”
Wouter.png

wouter thijssen, architect-directeur bij mvsa architects

 “Wij zijn er trots op dat het ontwerp Danzigerkade 125 aan de Houthavens in Amsterdam als kwaliteitsgevel op de cover staat van Façades 2020. Als MVSA Architects ontwerpen wij gebouwen waarin gebruikers zich comfortabel voelen. Daarbij past het VMRG Keurmerk met hoge eisen aan gevels op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid.”

chris_de_weijer.jpg

Chris de Weijer, architect-directeur bij DP6 Architectuurstudio

"Ik sta achter het VMRG Keurmerk dat er voor zorgt dat een gevel voldoet aan de VMRG Kwaliteitseisen. Prima eisen die de ontwerpvrijheid niet hoeven te beperken. Ze zijn altijd actueel wat betreft nationale en internationale wet- en regelgeving en goed toegankelijk via internet."