Wat is het VMRG Keurmerk?

Met het VMRG Keurmerk bent u verzekerd van de kwaliteit van ramen, deuren en andere gevelproducten. Vraag uw leverancier om een geldig VMRG Keurmerk certificaat!
 
Het VMRG Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen en plaatsen en monteren die op de juiste wijze. Ze leveren producten die voldoen aan onze VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen: de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. VMRG leden ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles door SKG-IKOB Certificatie.

brochure voor consumenten >>

brochure voor professionele opdrachtgevers >>

 

Joost_Heijnis_leonvanwoerkom_zonder achtergrond.jpg

Joost Heijnis, bouwtechnoloog architectenbureau cepezed 

"Cepezed besteedt in haar ontwerpen veel aandacht aan de kwaliteit van gevels. Om de bouwkundige en architectonische kwaliteit langdurig te borgen schrijft zij in al haar bestekken het VMRG Keurmerk voor. Alleen dan wordt de ontworpen kwaliteit versterkt door de bouwtechnische kwaliteit die het gebouw verdient. De bij de VMRG aangesloten bedrijven bieden daarvoor de zekerheid."

chris_de_weijer.jpg

Chris de Weijer, architect-directeur DP6 Architectuurstudio

"Ik sta achter het VMRG Keurmerk dat er voor zorgt dat een gevel voldoet aan de VMRG Kwaliteitseisen. Prima eisen die de ontwerpvrijheid niet hoeven te beperken. Ze zijn altijd actueel wat betreft nationale en internationale wet- en regelgeving en goed toegankelijk via internet."