8 oktober 2020

Joseph Kuling nieuwe voorzitter VMRG

De heer ir. Joseph M. Kuling is door de Algemene Ledenvergadering van de VMRG benoemd tot voorzitter van de VMRG, de brancheorganisatie voor metalen gevels en gevelelementen. Kuling ziet zijn nieuwe rol vooral als verbinder.

Kuling: “Ik probeer de leden, alle gevelbouwers die met trots het VMRG Keurmerk voeren, te verbinden, maar de VMRG heeft ook meer dan 100 partners en ik vind het ook ontzettend belangrijk om deze bedrijven op een goede manier aangesloten te houden bij de vereniging. Vanuit mijn rol vind ik het belangrijk dat de vereniging de belangen van al haar aangesloten bedrijven optimaal behartigt, rekening houdend met de belangrijke positie die onze bedrijven innemen in de bouwkolom. Ik denk dat ik met de ervaring die ik heb vanuit de bouw- en techniekbranche een toegevoegde waarde kan zijn voor de vereniging.”

Kuling is de afgelopen 25 jaar statutair directeur geweest bij diverse ondernemingen in de techniek, bouw en industrie. Sinds begin van dit jaar is hij zelfstandig ondernemer.