26 april 2022

Met goede CAD-Software de doorlooptijd van projecten verkorten

Als bedrijf sta je continu onder druk om sneller en beter te leveren. Die druk is van alle tijden, al is hij nu wel erg hoog. Het is heel wat waard als je als ondernemer erin slaagt om de doorlooptijd van een project te verkorten. Maar snel een extra tekenaar inpassen is vaak onhaalbaar. 

Door een groot aantal manuele handelingen te automatiseren versnel je vervolghandelingen en hiermee de doorlooptijd van projecten. Wanneer je werkt met een goed en deels geautomatiseerd CAD-pakket en tekensoftware kun je veel handelingen die voorheen 10 minuten in beslag namen, nu uitvoeren in één minuut. 
Dus als je een kans ziet om met behoud van kwaliteit de doorlooptijden te verkorten, dan doe je dat, toch? Met de juiste CAD-software is dat mogelijk. 

Er zijn enorm veel CAD-systemen om uit te kiezen. ISD Benelux helpt je de juiste keuze te maken en geeft tips waar je op moet letten. Met de gratis buyers guide doorloop je 5 concrete stappen, die jou helpen bepalen welke CAD-oplossing het beste past bij jouw bedrijf.

Download Buyers guide