15 april 2021

Rollecate behaalt trede twee Veiligheidsladder

Rollecate B.V. heeft onder andere de kernwaarden kwaliteit en veiligheid. Dit resulteerde onlangs in het behalen van trede 2 van de NEN (Safety Culture Ladder). De Safety Culture Ladder is bedoeld als maatregel om bedrijven en hun partners te stimuleren om bewust veilig te werken.

De Veiligheidsladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen. Het doel is het terugdringen van het aantal onveilige situaties met minder incidenten (verzuim, schades) tot gevolg. Als toonaangevend bedrijf heeft Rollecate zich onlangs als één van de eerste gevelbouwers in Nederland dus verder gespecialiseerd in veiligheid door het behalen van trede 2 van deze Veiligheidsladder.

Ook is Rollecate na diverse inspecties en controles door SKG-IKOB Certificatie certificaathouder geworden van brandwerende stalen kozijnen en paniekdeuren. En geeft Eline Roo (KAM manager) aan ‘door het behalen van deze beide certificeringen hebben wij onze kwaliteit nog beter kunnen waarborgen en hiermee willen wij ook laten zien dat de veiligheid van de klanten en onze medewerkers voor Rollecate ook enorm belangrijk is. Onze volgende stap is dat wij ons volledig gaan inzetten om ook trede 3 van de SCL te behalen’.