3 januari 2022

Nieuwe managing director voor AluK

AluK Benelux heeft de afgelopen jaren een sterke groei gekend. Dit bevestigt dat ze hun missie aan het waarmaken zijn: “Het continu verbeteren van de producten, services en processen.” Om deze missie verder te bewerkstelligen, heeft AluK een strategische keuze gemaakt. Er werd beslist om de landen waarin AluK Benelux actief is, meer autonoom te laten opereren.

Daarom volgt Denis Auvray vanaf heden Steffen Hageman op als Managing Director van AluK Belux. In deze functie zal Denis de Belgische bedrijfseenheid richting toekomstig succes leiden en daarbij zijn visie, missie en groeidoelstellingen op lange termijn verwezenlijken.

Met 20 jaar ervaring bij SAPA/Hydro in de bouw- en constructiesector gaf Denis eerder in België leiding aan teams voor productontwikkeling en R&D voordat hij Managing Director werd in Duitsland. Denis is iemand die zeer gepassioneerd is en die zonder enige twijfel enorm geëngageerd zal zijn om samen met zijn team de groei van AluK te ondersteunen.

Steffen Hageman zal als Managing Director Nederland het team in Nederland verder aansturen. Onder leiding van Steffen in Nederland en Denis in België zullen beide teams nog steeds gezamenlijk optrekken, focussen op verdere lokale groei en optimaal gebruik maken van de synergiën tussen beide business units.