3 mei 2019

ASSA ABLOY Entrance Systems introduceert eerste geïsoleerde laadhuis zonder frame

ASSA ABLOY Entrance Systems, de totaalleverancier van innovatieve, duurzame toegangsoplossingen, brengt een uniek, geïsoleerd laadhuis zonder frame op de markt. Het laadhuis, de ASSA ABLOY LH6180IL, is gemaakt van robuuste, geïsoleerde panelen van veertig millimeter dik en is daardoor bestand tegen zware weersomstandigheden. Het laadhuis is speciaal ontwikkeld om een minimale uitvaltijd te garanderen en helpt gebruikers daardoor kosten beter te beheersen.

Het uitpakken en installeren van de ASSA ABLOY LH6180IL gebeurt snel en eenvoudig, dankzij het paneelontwerp. Het laadhuis is te installeren binnen vier uur tijd. Omdat er geen aanpassingen nodig zijn aan de bestaande structuur van een gebouw en er geen kraan of heftruck nodig is om het laadhuis in elkaar te zetten, is de installatie daarnaast zeer veilig.

Hygiënisch en robuust

Het unieke laadhuis is geschikt voor laadperrons die regelmatig te maken krijgen met zware weersomstandigheden. Zo is het ontworpen om een hoge sneeuwbelasting aan te kunnen, en biedt het bescherming tegen regen en wind. Daarmee zijn medewerkers tijdens alle laad- en losactiviteiten beschermd tegen de elementen. Dankzij de volledig gladde binnenkant is het laadhuis bovendien eenvoudig schoon te maken en voldoet het aan alle hygiënestandaarden. Het frameloze ontwerp en de afwezigheid van uitstekende onderdelen zorgen er daarnaast voor dat er geen vogels of andere ongewenste gasten in kunnen slapen of nestelen – voor meer hygiëne en schoonmaakgemak.

Geschikt voor elke sector

Met zijn veertig millimeter dikke geïsoleerde panelen is de ASSA ABLOY LH6180IL zeer geschikt voor branches waarin controle van temperatuur en binnenklimaat een belangrijke rol spelen, zoals de voedselproductie- of distributiesector. Bovendien zijn de panelen verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. Daardoor kunnen bedrijven kiezen voor een laadhuis dat perfect aansluit bij de rest van hun gebouw en matcht met de bestaande sectionale.

Over ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt oplossingen voor een efficiënte en veilige stroom van goederen en personen. Hun aanbod omvat een breed portfolio van geautomatiseerde voetgangers-, industriële en residentiële deuren, oplossingen voor laadhuizen, en service en onderhoud. Kijk voor meer informatie op www.assaabloyentrance.nl.