19 september 2019

Eerste Loenhout City Run groot succes

Op zaterdag 21 september vormt Loenhout voor het eerst het toneel van een echte City Run. Verschillende gebouwen openen hun deur of hun tuin, en deelnemers kunnen een unieke ronde van 5 of 10 kilometer al lopend of wandelend afleggen, langs verborgen schatten van hun gemeente. Alle opbrengst gaat integraal naar de Warmste Week.

Een warm hart voor Loenhout

Tom Jacobs, een van de organisatoren van de run bij Vorsselmans: “We vinden het als Loenhouts bedrijf een eer om zo’n city run te organiseren. Voor onze medewerkers, waarvan er veel uit de buurt komen, maar ook voor onze buren. We zijn trots op onze gemeente en een City Run is een leuke manier om aan te tonen dat we graag deel uitmaken van de gemeenschap. De opbrengst gaat daarom ook in de eerste plaats naar lokale initiatieven, zoals het Warmste Weekend in Loenhout en respijthuis Limmerik in Pulderbos.”

Nog een handvol vrije plaatsen

Jacobs: “Omdat we al aan meer dan 500 deelnemers zitten, werd beslist om de online inschrijvingen alvast stop te zetten. Uiteraard mag je op zaterdag nog zonder inschrijving afzakken naar de start in onze bedrijfsgebouwen en daar je inschrijving regelen. Wij zorgen dat je op en rond het parcours kan eten en drinken, en dat kinderen zich ook amuseren. En aan het eind zorgt partyband Six on Fire nog voor extra ambiance.”

Praktisch

Zaterdag 21 september vanaf 13u
Start en aankomst aan de gebouwen van Vorsselmans, Wuustwezelseweg 95 – 2990 Loenhout
Info en programma op vorsselmans.be/cityrun