1 juli 2021

Pilkington Nederland kondigt een kleurrijke uitbreiding aan: Pilkington Mirropane™ Chrome Plus Colour

Om in te spelen op nieuwe trends en duurzame ontwikkelingen in de interieurmarkt heeft Pilkington Nederland recentelijk haar Pilkington Mirropane™ Chrome Plus assortiment uitgebreid met een nieuw kleurgamma. Naast het alom bekende zilverkleurige Pilkington Mirropane™ Chrome Plus omvat dit “Plus” gamma nu ook de kleurentinten grijs, blauw en brons. Deze kleuren hebben een subtiele luxueuze uitstraling en spelen in op de behoefte om door middel van reflecterende decoratieve glaselementen visuele effecten te creëren.
Het speciale offline gecoate glas kan worden gehard, gebogen en gelamineerd waardoor de toepassing en ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn. Door zijn robuuste eigenschappen hebben veranderingen in bijvoorbeeld temperatuur of vochtigheid geen invloed op de prestaties van het corrosiebestendige glas en kan het zowel buiten als binnen toegepast worden. Door dit gehele gamma ook in grotere maten, zelfs jumbo’s, aan te bieden speelt Pilkington Nederland in op de vraag naar grotere ononderbroken spiegeloppervlaktes.  

Pilkington Mirropane™ Chrome Plus Colour is ideaal voor de volgende toepassingen:

  • keuken achterwanden,
  • badkamers en wellnessruimtes,
  • partities,
  • deuren,
  • stijlvolle interieurtoepassingen.

Tot de Pilkington Mirropane™ Chrome Range behoren: Pilkington Mirropane™ Chrome, Pilkington Mirropane™ Chrome Plus en Pilkington Mirropane™ Chrome Spy. Elk type heeft zijn eigen specifieke doorzicht en reflectiewaarde. Deze beglazing is ook geschikt om logo’s, teksten en afbeeldingen aan te brengen door middel van zandstralen. Het assortiment glazen spiegels kan helpen om de uitstraling van een ruimte te verbeteren, een decoratief element toe te voegen of visuele effecten te produceren door te spelen met reflecties.