21 januari 2019

Overname InspectDirect door BRIS

BRIS heeft per januari InspectDirect overgenomen. Met deze overname voegt BRIS een mobiele inspectietool aan het assortiment toe. BRIS zelf biedt al jaren software voor bouwgerelateerde wet- en regelgeving, waaronder ook toetsingssoftware voor kwaliteitsborging. Deze krachtige combinatie biedt in de toekomst een nog breder scala van oplossingen voor de bouw.

Wat is BRIS InspectDirect?
BRIS InspectDirect is een mobiele applicatie voor inspecties en keuringen, bijvoorbeeld NHG-keuringen, NEN-inspecties en meerjarenonderhoudsplannen. Met telefoon of tablet kan op iedere locatie een professioneel rapport, voorzien van foto’s, acties e.d. worden gemaakt. De applicatie wordt gebruikt voor vastgoed, infrastructuur en installaties. Het is ook mogelijk om een eigen inspectiemethodiek in InspectDirect in te laten richten.

Klik hier voor meer informatie over InspectDirect.

BRIS
BRIS staat voor Bouwregelgeving Informatiesystemen en is een bedrijf van SKG-IKOB. BRIS levert software voor de professionele gebruiker van de bouwgerelateerde wet- en regelgeving. De producten onderscheiden zich door de onderlinge relaties te tonen tussen de verschillende aspecten van de bouwregelgeving en normering. De producten zijn ook geschikt bij het toetsen van bouwplannen en het controleren van bouwwerken. Klik hier voor meer informatie over BRIS.

Foto: van links naar rechts Bastiaan Benz (directeur SKG-IKOB en BRIS), Helmut Faust (directeur InspectDirect) en Olaf van Panhuys (directeur SKG-IKOB en BRIS)