11 juni 2019

SKG-IKOB reikt allereerste BRL 1317 certificaat uit aan ISOEnergy

Op 5 juni jl. reikte René Hagenouw van SKG-IKOB Certificatie het allereerste SKG-IKOB procescertificaat voor de BRL 1317 uit aan Elmer van Gurp van ISOEnergy. De BRL 1317 betreft het thermisch (na-)isoleren van elementen voor in- en uitwendige scheidingsconstructies met (in-situ) materialen.

Het procescertificaat is bedoeld om de kwaliteit van het vakmanschap te borgen. Met dit certificaat toont het bedrijf aan dat er gegarandeerd volgens de richtlijnen wordt gewerkt om hellende daken, wanden en plafonds te isoleren. Het isolatiemateriaal, Knauf Supafil Timberframe, wordt ingespoten via een vastgesteld boorpatroon in de constructie. Het is geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten. Alle kleine hoeken en gaten worden hiermee opgevuld, waardoor warmteverlies via thermische lekken voorkomen wordt.

Over SKG-IKOB Certificatie
SKG-IKOB Certificatie levert het totale certificeringspakket voor de bouw in één efficiënt traject, zowel KOMO-certificering als Bouwen aan MVO, ISO 9001-, VCA- en milieucertificering (ISO 14001). Meer informatie over SKG-IKOB is te vinden op www.skgikob.nl.