26 november 2019

Vorsselmans krijgt Schrijnwerk award 2019

Vorsselmans uit Loenhout, dat onder meer aluminium ramen en deuren maakt, heeft alweer een Schrijnwerk Award gekregen. In 2017 kreeg het bedrijf ook al eens die prijs, telkens in de categorie Aluminium. Vorsselmans kreeg de award deze keer voor de realisatie van het hoofdkantoor van Cordeel in Temse.

Naar jaarlijkse traditie vielen verscheidene mooie projecten in de prijzen tijdens de uitreiking van de Schrijnwerk Awards. Zes winnaars, verspreid over verschillende categorieën mochten een felbegeerde Schrijnwerk Award mee naar huis nemen. Vorsselmans uit Loenhout kreeg de award in de categorie aluminum voor het werk aan het nieuwe hoofdkantoor van aannemer Cordeel, op de site van De Zaat in Temse. Het gebouw overspant op 15 m hoogte het 60 m brede droogdok ter hoogte van de dokpoort van de oude Boelwerf met de Schelde.
Groep Vorsselmans is een toonaangevende specialist in aluminium ramen en gevels. Het bedrijf ontwerpt, installeert en monteert al meer dan 40 jaar ramen en complexe gevelconstructies. Sinds 2007 plaatst Vorsselmans ook zonnepanelen op industriële en residentiële gebouwen