6 april 2023

Gouden tips om kosten te besparen in de gevelbouw

De kosten in de gevelbouw stijgen op alle niveaus. Door de stijgende materiaalprijzen, loonkosten en energietarieven is slim inspelen op stijgende kosten noodzakelijk voor de continuïteit van je bedrijf. Om gevelbouwers te helpen heeft ISD Group de whitepaper ‘Gouden tips om kosten te besparen in de gevelbouw’ ontwikkeld. 

De stijgende prijzen en kosten, een tekort aan arbeidskrachten en steeds complexer wordende ontwerpen drukken hun stempel op de gevelbouw. Slim inspelen op stijgende kosten en efficiënt werken in de gehele bouwketen krijgen nog meer nadruk. Een belangrijke vraag daarbij is: waar begin je? Welke mogelijkheden voor kosten besparen zijn er? En hoe bewaak je de tevredenheid van klanten en personeel? De whitepaper ‘Gouden tips om kosten te besparen in de gevelbouw’ geeft antwoord op deze vragen en biedt praktische tips en voorbeelden uit de praktijk. 

ISD Group ontwikkelt niet alleen 3D CAD-software voor de gevelbouw, maar helpt gevelbouwers ook efficiënter en slimmer werken. Speciaal daarvoor heeft ISD deze whitepaper samengesteld. 

Download hier de gratis whitepaper