7 april 2021

DUCO lanceert gloednieuwe bedrijfsfilm op Wereldgezondheidsdag

Een gezond binnenklimaat zorgt mede voor een gezond lichaam. Dat bleek het afgelopen jaar meer dan ooit. Duco Ventilation & Sun Control (Veurne) heeft die boodschap ook begrepen. De ventilatiespecialist lanceert daarom zijn nieuwe corporate movie niet toevallig op Wereldgezondheidsdag. In navolging op ‘A story about Indoor Air Quality’, waarin de bedrijfsmissie en het belang van een gezond binnenklimaat in de kijker gezet worden, komt het bedrijf nu op de proppen met een vervolg ‘Discover the future of Ventilation & Sun Control’.

Sinds de oprichting in 1991 is DUCO trendsetter en toonaangevend Europese speler binnen de wereld van slimme ventilatie en buitenzonwering. De fabrikant, die enkele weken geleden zijn 30ste verjaardag vierde, zweert bij innovatie en kwaliteit en trekt die lijn ook door in de nieuwe film. In de eerste film ‘A story about Indoor Air Quality’ zette DUCO het belang van een gezond binnenklimaat in de kijker. Toen leerden we kleine Emma kennen, een meisje dat, net zoals vele kinderen en hun ouders, tot een generatie behoort die grotendeels hun dag binnen vier muren doorbrengt. Thuis, op school of op kantoor, een gezond binnenklimaat is overal belangrijker dan ooit. 

Step into my World of Oxygen

In de vervolgfilm neemt DUCO je mee in het leven van Simon, de vader van Emma én medewerker bij DUCO. Samen met zijn team produceert hij dagelijks innovatieve ventilatiesystemen en zonweringsoplossing. Zo zorgt Simon samen met zijn collega’s voor een optimale luchtkwaliteit binnenshuis. In de nieuwe bedrijfsfilm kijk je vanop de eerste rij mee hoe Simon zijn werkdag eruit ziet en neemt DUCO je mee doorheen de Home of Oxygen.

30 jaar innovatie in beeld

Afgelopen maanden werd opnieuw duidelijk dat ‘gezondheid’ ons dierbaarste goed is. Daarom proberen we bij DUCO dagelijks ons steentje bij te dragen. De lancering op World Health Day is dus meer dan alleen symbolisch. In élke ontwikkeling staat de gezondheid van de bewoner of eindgebruiker centraal. “De nieuwe bedrijfsfilm ademt kwaliteit, passie voor de job, innovatie en klantgerichtheid’, vertelt Hendrik Dejonghe, marketing manager bij DUCO. “En dat weerspiegelt perfect waarvoor DUCO staat. Al dertig jaar zorgen we voor een gezond binnenklimaat in woningen, appartementen, kantoren, scholen en zorgcentra. Dat alles was natuurlijk niet mogelijk zonder een sterk team van gemotiveerde medewerkers.” Team DUCO telt ondertussen ruim 240 werkkrachten en biedt zijn diensten aan vanuit een internationaal kader. “Dankzij die ambitie en doenersmentaliteit zijn we klaar voor de toekomst en nog eens 30 jaar ventilatie en zonwering, waarbij gezondheid centraal staat”, glundert Dejonghe. 
Surf naar duco.eu/worldofoxygen en betreed opnieuw DUCO’s ‘World of Oxygen’. Adem de sfeer in en ontdek DUCO door de ogen van Simon.