Geveltechniek Materiaal 1

Waarom deze cursus?

Kennis van de diverse materialen en producten die in de gevelbouw toegepast worden is essentieel en vormt de basis de juiste keuzes te maken bij het ontwerpen en construeren van gevels. Bovendien is de benodigde kennis van de materialen niet pasklaar beschikbaar via het reguliere onderwijs. De VMRG Academy kan deze kennis bundelen door gebruik te maken van het uitgebreide netwerk aan deskundigen binnen de branche.

Resultaat

Na het succesvol afronden van de cursus:

  • heb je kennis vergaard op het gebied van gevels en de daarin toegepaste materialen;
  • kun je de juiste keuze maken bij het ontwerpen en construeren;
  • ben je een goede gesprekspartner voor opdrachtgevers.

Aan de orde komen alle aspecten, kenmerken en mogelijkheden van materialen en producten zoals: aluminium, staal, oppervlaktebehandeling, glas, zonwering, panelen en kunststof.

Voor wie?

Voor iedereen die zich de kennis van materialen en de producten die gebruikt en verwerkt worden in de gevelbranche eigen wil maken.
Het maakt niet uit of je al werkzaam bent in de branche of net begint.
Doordat de stof gegeven wordt door de specialisten op dit gebied uit de branche zelf ben je altijd op de hoogte van meest recente innovaties en ontwikkelingen op het gebied van de materialen en producten.

Organisatie en docenten  

De cursus wordt verzorgd door een gerenommeerde docent die vanuit eigen kennis, ervaring en visie deelnemers meer inzicht geeft in de hedendaagse gevelbouw. De VMRG Academy ontwikkelt de inhoud van de cursus en draagt zorg voor de docenten. SKG-IKOB zorgt voor de organisatie van de opleidingen. 

Subsidie

Om in aanmerking te komen voor subsidie neem voor aanvang contact op met:

  • Stichting OOM als je bedrijf de CAO Metaalbewerking (Metaalnijverheid / BV11) volgt. Voor meer informatie zie www.oom.nl. Je kunt in aanmerking komen voor de PTT regeling
  • Stichting A+O  als je bedrijf de CAO Metaalindustrie (Grootmetaal / BV10) volgt. Voor meer informatie zie www.ao-metalektro.nl
  • SSWT als je bedrijf de CAO voor de Timmerindustrie volgt. Voor meer informatie zie www.sswt.nl

Klik op 'Aanmelden' om de meest actuele cursusinformatie te vinden. Je meldt je dan nog niet direct aan.