VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen (e-learning)

Waarom deze cursus?

De VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen vormen de basis van het in de markt gewaardeerde VMRG Keurmerk. De kwaliteitseisen en adviezen worden ieder jaar aangepast aan de laatste regelgeving en de technische ontwikkelingen. Als je in een bedrijf werkzaam bent dat werkt conform deze eisen, is het belangrijk de actuele eisen ook te kennen. 

Resultaat

Na het volgen van deze VMRG e-learning cursus ben je op de hoogte van alle onderdelen van de actuele VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen.

Aan de orde komen

In de e-learning cursus worden de ‘VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen’ per onderwerp behandeld. Ieder onderwerp wordt afgesloten met een aantal oefenvragen. Zo kun je zelf beoordelen of je een onderdeel al goed beheerst. Je bepaalt zelf je tempo en de wijze en volgorde waarop je alle onderwerpen doorloopt. Het systeem onthoudt waar je bent gebleven en wat je al hebt behandeld. Heb je de behoefte een deel van de stof te herhalen? Dat kan ook.

Voor wie?

Deze e-learning module is geschikt voor iedereen die in de gevelbouw aan de slag wil gaan of is, en de behoefte heeft aan een goede basis wat betreft de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen.  

Organisatie en docenten

De VMRG Academy verzorgt de inhoudelijke lesstof en toets- en oefenvragen voor de VMRG e-learning cursus ‘VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen’. Zij zorgt er tevens voor dat jaarlijks de inhoud wordt herzien, zodat het voldoet aan de meest recente versie van de ‘VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen’.  

Deze e-learning cursus biedt de VMRG Academy aan zonder winstoogmerk. Licentiegelden worden ingezet om je de opleiding aan te kunnen bieden via Trainingbox van Simac Learning Solutions en het up-to-date houden - en de doorontwikkeling van de lesstof.

Subsidie

Om in aanmerking te komen voor subsidie neem voor aanvang contact op met:

  • Stichting OOM als je bedrijf de CAO Metaalbewerking (Metaalnijverheid / BV11) volgt. Voor meer informatie zie www.oom.nl. Je kunt in aanmerking komen voor de PTT regeling
  • Stichting A+O als je bedrijf de CAO Metaalindustrie (Grootmetaal / BV10) volgt. Voor meer informatie zie www.ao-metalektro.nl
  • SSWT als je bedrijf de CAO voor de Timmerindustrie volgt. Voor meer informatie zie www.sswt.nl
Prijs

Per medewerker kost de licentie voor een jaar toegang tot de e-learningomgeving  EUR 50,-. Je kunt je zowel individueel als collectief aanmelden. Bekijk hier hoe je je kunt aanmelden. 

Wanneer kun je starten met de e-learning module?

Zodra je bedrijf zich heeft aangemeld, beschikt de contactpersoon van je bedrijf over een aantal licenties en inlogcodes. Een licentie kan eenmalig met een e-mailadres geactiveerd worden.

Deelname

Je kunt je met de inlogcode melden bij de e-learning module via: www.learningbox3.nl