Kawneer

Type
Partner
Bezoekadres
Archimedesstraat 9
3846 CT HARDERWIJK
Postadres
Postbus 391
3840 AJ HARDERWIJK
Telefoon
0341 - 46 46 11
E-mail
kawneer.benelux@arconic.com
Website
http://www.kawneer.nl/
Contactpersoon
De heer H. van Aperlo

Bedrijfsinformatie

Kawneer
In Harderwijk werken zo’n 150 medewerkers aan het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van aluminium profielsystemen voor ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels voor de Benelux. Dit gebeurt in het nieuwe, duurzame warehouse met BREEAM Very Good certificering van Kawneer. Met een speciaal, eigen Test- en trainingcentrum waar Kawneer tests en metingen verricht op de (bestaande) profielsystemen en uitleg geeft aan klanten over de werking van de producten. Naast de profielsystemen is er een royaal aanbod aan bijpassend hang- en sluitwerk. Ook zijn de systemen beschikbaar in inbraak- of brandwerende uitvoeringen. De vele mogelijkheden in ontwerp, kleur en oppervlaktebehandeling zorgen voor een grote ontwerpvrijheid. Door de beproefde kwaliteit en uitstekende prestaties zijn de systemen van Kawneer geschikt voor de utiliteitsbouw en de woningbouw in zowel nieuwbouw als renovatie. Het kan voorkomen dat uw project het beste uitgevoerd kan worden met een custom-made oplossing. Daarvoor heeft Kawneer de afdeling Project Solutions, die functioneert als adviseur en ontwikkelaar en graag meedenkt in het ontwikkelen van projectspecifieke toepassingen om uw wensen en ideeën vorm te geven.

Hello New View
Hello New View. Maak kennis met een nieuw perspectief en een nieuwe kijk op de wereld door onze producten die comfort en transparantie geven aan onze eindgebruikers. Onze producten zijn toegepast in talloze indrukwekkende projecten, van woningbouw tot utiliteitsbouw en van renovatie tot nieuwbouw. Duurzaamheid en toekomstbestendigheid liggen steeds vaker ten grondslag aan deze projecten. Onze bijdrage aan het leefgemak van deze gebouwen zit niet alleen in de hoge isolatiewaarde van de ramen, deuren en gevels of in de veiligheid, maar ook in de daglichttoetreding, esthetiek en het gebruikscomfort. Hierdoor ervaart de eindgebruiker maximaal welzijn, maximaal comfort en maximale productiviteit. Met de producten van Kawneer krijgt u een nieuw uitzicht. Hello New View.

Kawneer wereldwijd
Kawneer is een wereldleider op het gebied van aluminium ramen deuren en gevels. Met vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Azië, en Zuid-Amerika. Met haar wereldwijde kennisnetwerk en jarenlange ervaring op het gebied van ramen, deuren en gevels biedt Kawneer vele kansen waarbij u profiteert van nog innovatievere producten. Gezamenlijk heeft Kawneer een omzet van ruim 1 miljard per jaar. Kawneer is wereldwijd het merk waaronder het moederbedrijf Arconic haar oplossingen voor aluminium ramen, deuren en gevelsystemen vermarkt.

Arconic
Bij Arconic creëren we baanbrekende producten die helpen industrieën vorm te geven. In nauwe samenwerking met onze klanten, bieden we oplossingen voor complexe technische uitdagingen om de manier waarop we vliegen, rijden, bouwen en energie produceren te transformeren. Door middel van de vindingrijkheid van onze mensen en geavanceerde productietechnieken leveren we deze producten met een kwaliteit en efficiëntie die het succes van onze klanten en de waarde voor hun aandeelhouders waarborgt.